Kosár 0

Forgalmazott márkák

A MAYORAL Spanyolország vezető gyermekruházati márkája lett és a legjelentősebb gyermekruha-készítő céggé nőtte ki magát Európában. A gyermekdivat szakmában a MAYORAL a divatot diktáló cégek közé tartozik.
A vállalat fő termékkörét egy dinamikus és kreatív csapat által tervezett és a legújabb technikai eljárásokkal készülő, kiváló minőségű gyermekruhák széles választéka képezi, megcélozva az újszülöttől a 18 évig terjedő korosztályt a babáktól egészen a kamaszokig. A MAYORAL stratégiája a saját márkakonstrukció terjesztése, mely megfelel a legújabb divattrendnek, ár- minőség tekintetében pedig a piaci elvárásoknak. A kollekciókat a nemzetközi aktuális trendnek megfelelően készítik, a legjobb anyagok felhasználásával, figyelembe véve a gyermekek igényeit, a kényelmet és a biztonságot.

Az iDO bébi és gyermekruhák Olaszország piacvezető márkáinak egyike. Európa szinte összes országában és Európán kívül is megtalálható. Az évszakonként és szezononként megújuló kollekciók a legismertebb olasz divat stílusjegyeit viselik és kiváló olasz tervezők munkáját dicsérik.

Az iDO márka a bébitől a tini divatig minden méretet magában foglal, 0-16 éves korig.
Az iDO termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyermekek igényeit szem előtt tartva. Az anyagok megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi követelményeknek. A kollekciók mindig az aktuális olasz divat szerint készülnek sportostól az elegánsig: rugdalózók, overállok, farmerek, pulóverek, joggingok, kabátok, kiegészítők.